Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/magamba.com/gs-design.dk/wp-content/themes/bridge/functions.php on line 73
INDRETNING: 3 tips til at give dit hjem et helt nyt udtryk - GS Design

INDRETNING: 3 tips til at give dit hjem et helt nyt udtryk

Det siges, forandring fryder! Noget, de fleste af os uden tvivl kan nikke genkendende til – særligt når det kommer til vores hjem, som sommetider bare har brug for en større eller mindre overhaling. Vil du gerne give dit hjem et nyt udtryk og look, men uden at sprænge dit budget fuldstændig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig inspiration til, hvordan du med få virkemidler kan forvandle dit hjem til det bedre.

Husk dine forpligtelser (h2)

jagtetiske regler som Naturstyrelsen og Vildtforvaltningsrådet har udarbejdet, og disse skal sørge for at jagten foregår i den rigtige jagtmoral. Ud over dette, så skal du også hvert eneste år indberette hvad du har skudt i året der, er gået.

Når du går på jagt, skal du også være opmærksom på at der er forskellige jagtsæsoner i løbet af året, og det er derfor ikke tilladt fx at skyde rådyr året rundt. For at sikre at bestanden kan bestå og formere sig korrekt er der forskellige jagtsæsoner til de forskellige vilde dyr i Danmark.

Du skal bestå en jagtprøve (H2)

Vil du gerne gå på jagt, så kan du ikke bare gå ud i skovene med et våben for at skyde dyr. Først og fremmest skal man have et gyldigt jagttegn når man skal gå på jagt i Danmark. For at man kan få et jagttegn i Danmark skal man være fyldt 16 år og så skal man bestå jagtprøven eller være registreret i jagttegnsregisteret.  Den prøve man skal bestå er både praktisk og teoretisk. Den teoretiske del består af en række spørgsmål som skal besvares, og den praktiske del består af, at man skal kunne håndtere et skydevåben korrekt og med respekt. Jagt handler især om at kunne afstandsbedømme om det er forsvarligt at skyde et dyr, og dette er også en del af den praktiske prøve.

Jagttegn (h2)

For at du kan få et jagttegn kan du bl.a. tage kurser rundt omkring i Danmark. Dette kan både foregå i de mindre danske byer og i de største danske byer. Du kan fx tage jagttegn i København eller jagttegn i Århus, men også Svendborg, Fredericia eller Hjørring. Vil du gerne tage jagtprøven for at få et gyldigt jagttegn, så kan du gøre det i perioden 15. april til 30. juni eller 15. september til 31. oktober. Husk at hvert 10. år skal dit jagttegn fornyes ellers kan du miste det. Bryder du våbenloven eller bliver dømt for vold, så kan du også miste dit jagttegn.

Møbler og nips

Mange gange kan det være nok blot at anskaffe sig et enkelt nyt møbel for at give et rum et helt nyt udtryk. En stol, en reol, eller en lille taburet? Husk, du kan gøre dig mange gode fund på landets loppemarkeder – hvor du har rig mulighed for at kombinere nyt med gammelt, og på den måde skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hvis du allerede har de møbler, du har brug for, kan du også nemt pifte dit hjem op med mindre nipsting og tekstiler. Stil gerne nogle af dine gamle arvestykker og unikke loppefund frem til skue – det er med til at skabe en personlig indretning.

Farver og nuancer

Den nemmeste måde at forvandle din stue fuldstændig – ja, nærmest grænsende til ugenkendelig – er ved at male væggene med en ny farve. Blot ved hjælp af en pensel og en slat maling kan du skabe en helt ny stemning i dit hjem. Du skal ikke være bange for at kaste dig ud i det og eksperimentere med forskellige farver. I værste tilfælde ser det ikke godt ud, og du må starte forfra og male det om. Du kan vælge enten at male hele rummet i den samme farve, eller begynde med en enkelt væg, hvis du ønsker at gå mere sikkert til værks.

Planter og liv

En ting, der ikke er til at komme udenom for tiden, når vi taler om indretning, er grønne planter! Store planter, mellemstore planter, små planter – de er alle dekorative, og de er kommet for at blive! De er nemlig helt perfekte til at bringe naturen indenfor i dit hjem, og skabe liv og kulør til din indretning. Har du et lille, uudnyttet hjørne i stuen, du ikke ved, hvad du skal stille op med? Så brug gerne pladsen på et plantehjørne. Du kan også vælge at centrere din indretning omkring dine planter og lade dem stå alene, som de små kunstværker de er.