Oplev Spanien og friheden bag rattet

Oplev Spanien og friheden bag rattet

Din bilferie starter i Spanien, hvor du uden tvivl bør besøge hovedstaden, Madrid. Det er en fantastisk by med meget at se og gøre. Her finder du Prado-museet, som huser nogle af verdens største malerier, herunder værker af Goya, Rembrandt og Velazquez. Du bør også besøge Puerta del Sol, der fungerer som det vigtigste torv i Madrid. Madrid har også et af verdens største fodboldhold igennem tiden Real Madrid, som hører hjemme på Estadío Santiago Bernabéu. Hvis du kan skaffe billetter, bør du uden tvivl se en kamp, men ellers kan du tage på stadiontur. Næste destination ligger en smule langt væk, så det er vigtigt, at du kører i en komfortabel og pålidelig bil, såsom en smart Volvo XC40 brugt.

 

Efter du har oplevet alt, hvad Madrid kan byde på, så går turen til Barcelona, hvor du kan få en smagsprøve på Sydfrankrig i denne smukke catalanske by. Der er masser at se og lave i Barcelona; tag en tur til Park Güell, gå en tur langs Las Ramblas eller tag en tur rundt i Sagrada Familia, som er kirken, der aldrig bliver færdig. Barcelona er ærkerivaler til Real Madrid, og du bør derfor se deres flotte stadion Camp Nou for at kunne sammenligne.

 

Din næste destination er nationalparken Picos de Europa. Denne park er fuld af fantastiske landskaber og udsigter og er perfekt til vandreture og andre aktiviteter som kanosejlads, kajaksejlads og cykling. Når du har erobret bjergene, skal du tage til San Sebastián, som er kendt for sin mad – prøv nogle pintxos (en type tapas). Tag heller ikke af sted uden at prøve noget baskisk cider! Efter at have se Baskerlandet, bør du køre til sydfrankrig, hvor du finder middelhavsferiesteder som Biarritz og Hendaye. Disse byer er bedst kendt for surfing og deres strande, men der er også gode lokale retter, som du kan smage her.

 

Din endelige destination er Lourdes; dette pilgrimssted har været viet til Vor Frue siden 1858, da en 14-årig pige ved navn Bernadette Soubirous (senere kanoniseret) sagde, at hun så en unge kvinde i denne grotte, mens hun samlede brænde sammen med sin søster og en veninde. Den katolske kirke identificerede denne fremkomst som Jomfru Maria, Jesu Kristi moder. Siden da har millioner af pilgrimme hvert år besøgt denne by for at bede og tilbede i grotten.