Sådan får du mere vækst i din forretning


Hvordan får du mere vækst i din forretning

Står du med en virksomhed der godt kunne bruge et boost? Synes du måske det går lidt for langsomt med at sælge dine produkter? Leder du generelt efter nogle muligheder for at vækste? Så kig godt med i denne artikel, hvor vi er kommet med 3 gode måder til at vækste din virksomhed. Denne artikel forholder sig mest til mindre og mellem store virksomheder.

Outsource

At outsource noget af din virksomhed kan lyde dramatisk, men det er faktisk en god løsning for mange. Vi er desværre ikke alle eksperter indenfor alle områder i erhvervslivet. Derfor kan det sagtens betale sig, at outsource nogle af de ting du enten ikke selv har meget viden omkring, eller områder du føler du ikke har tid til at tage dig af selv. Dette kan eksempelvis være kundeservice, hvor det kan være svært at finde tid til, at besvarer de opkald og e-mails du modtager. Her kan man tage fat i virksomheder der laver kundeservice for andre firmaer, få udarbejdet en pris for servicen og se om det kan betale sig, i stedet for selv at hyre et team. Et andet område man kan outsource, er ens digitale markedsføring. Dette kan eksempelvis være gennem et digital marketing bureau, der typisk sidder med flere eksperter klar til at rådgive og guide dig igennem en konstant ændrende verden. Her vil der oftest være mulighed for at vælge hvilken grad du har brug for hjælp, og kan også virke som en læringsprocess, hvor du selv indsamler en masse viden til at vækste din virksomhed.

Online Kurser

Folk har en general mistænksomhed imod online kurser, da de ikke vil blive narret til at betale en formue for noget der alligevel ikke er holdbart. Det er dog ikke helt den rette tilgang da der er rigtig mange gode kurser på nettet. Nogle er betalte og her skal man selvfølgelig overvejer hvad det koster og hvor meget tid der skal bruges på det. Andre er dog fuldstændig gratis og vil typisk give dig basal viden inden for det områder du er interesseret i. Hvis det for eksempel er online markedsføring, har google eksempelvis en masse gratis værktøjer og kurser så du kan få det meste ud af de programmer de bruger. Det er en globaliseret verden, så der vil selvfølgelig være meget viden at hente på nettet. En anden løsning kunne være youtube, hvor der faktisk er utrolig meget læring. Det kan være indenfor næsten alle områder, så prøv at se om du kan finde gratis information derinde først.

Netværk

Netword is key. Det er noget vi efterhånden har fået øjnene op for. Du kan også bruge dit netværk til, at få noget rådgivning og sparring til, hvordan du kan løfte din virksomhed til det næste niveau. Dette kan være gennem studiekammerater eller måske nogle gamle kollegaer du stadig er venner med igennem Linkedin. Typisk på Linkedin er der en god ånd for at hjælpe hinanden. Det kan også bare være folk du socialisere dig med. Dine venner er garanteret i forskellige sektorer af erhvervslivet, så prøv at spørge lidt indtil om de måske har lidt viden i det felt der er interessant for dig.