INDRETNING: 3 tips til at give dit hjem et helt nyt udtryk

Det siges, forandring fryder! Noget, de fleste af os uden tvivl kan nikke genkendende til – særligt når det kommer til vores hjem, som sommetider bare har brug for en større eller mindre overhaling. Vil du gerne give dit hjem et nyt udtryk og look, men uden at sprænge dit budget fuldstændig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig inspiration til, hvordan du med få virkemidler kan forvandle dit hjem til det bedre.

Møbler og nips

Mange gange kan det være nok blot at anskaffe sig et enkelt nyt møbel for at give et rum et helt nyt udtryk. En stol, en reol, eller en lille taburet? Husk, du kan gøre dig mange gode fund på landets loppemarkeder – hvor du har rig mulighed for at kombinere nyt med gammelt, og på den måde skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hvis du allerede har de møbler, du har brug for, kan du også nemt pifte dit hjem op med mindre nipsting og tekstiler. Stil gerne nogle af dine gamle arvestykker og unikke loppefund frem til skue – det er med til at skabe en personlig indretning.

Farver og nuancer

Den nemmeste måde at forvandle din stue fuldstændig – ja, nærmest grænsende til ugenkendelig – er ved at male væggene med en ny farve. Blot ved hjælp af en pensel og en slat maling kan du skabe en helt ny stemning i dit hjem. Du skal ikke være bange for at kaste dig ud i det og eksperimentere med forskellige farver. I værste tilfælde ser det ikke godt ud, og du må starte forfra og male det om. Du kan vælge enten at male hele rummet i den samme farve, eller begynde med en enkelt væg, hvis du ønsker at gå mere sikkert til værks.

Planter og liv

En ting, der ikke er til at komme udenom for tiden, når vi taler om indretning, er grønne planter! Store planter, mellemstore planter, små planter – de er alle dekorative, og de er kommet for at blive! De er nemlig helt perfekte til at bringe naturen indenfor i dit hjem, og skabe liv og kulør til din indretning. Har du et lille, uudnyttet hjørne i stuen, du ikke ved, hvad du skal stille op med? Så brug gerne pladsen på et plantehjørne. Du kan også vælge at centrere din indretning omkring dine planter og lade dem stå alene, som de små kunstværker de er.